perjantai 21. elokuuta 2009






Ripsien pidennys ja tuuhennus.



Ajattelin kirjoitella tästä nyt hieman lisä infoa, joten tässä luku pläjäys ripsien pidennyksestä.

Ripsien pidennys tehdään siis laittamalla omiin ripsiin yksittäisiä ripsikuituja, joita löytyy neljää eri mittaa + volyymiripset. Ripsikuidut liimataan yksitellen kiinni omaan ripseen noin 0,5-1 mm päähän ripsen tyvestä. Ripsiä voi siis pidentää ja tuuheuttaa omien toivomuksie mukaan.
Jokainen ripsikuitu on todella luonnollinen ja kevyt. Ripset myös kaartuvat luonnollisella tavalla, joten pidennyksen jälkeen et taivuttimia tarvitse. Halutessasi ripset voidaan värjätä ennen pidennystä esimerkiksi viikkoa ennemmin.

Ripsien pidennyksen/ tuuhennoksen tekemiseen kuluu aikaa yleensä noin 1-2 tuntia. Riippuen asiakkaan haluamasta lopputuloksesta. Huolto vie aikaa 15-60 minuuttia.
Ripsien huolto tehdään noin 2-4 viikon välein.

Ripsien pysyvyys on siis noin 4-8 viikoa. Ripsesi elinkaari on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle. Kuidut siis lähtevät sitä mukaan, kun oma ripsesi tippuu pois. Tietenkin pysyvyyteen vaikuttaa se, miten itse ripsiäsi hoidat. Tampereen Sokos Oy Kun haluat pitää koko ripsilinjan kauniina, huolto tulee tehdä noin 2-4 viikon välein.

Ripsissä on kuitenkin tiettyjä ohjeita, joita noudattamalla saat pitkäaikaisemman ja kauniimman tuloksen. Eli ripsien laiton jälkeen et voi käydä suihkussa, saunassa tai pestä kasvojasi 24 tuntiin.
Tämän jälkeen saunominen on sallittua mutta runsas kuumuus saattaa ajan kanssa heikentää liimaan. 24- tunnin jälkeen voit alkaa puhditamaan kasvoja ja silmiä öljyttömällä meikinpuhdistus aineella. Vältä kuitenkin hankaamasta/ hieromasta silmää. Käsittele ripsiä muutenkin mahdollisimman hellästi. Älä käytä ripsientaivuttimia. Ripsiväriäkään et välttämättä tarvitse, koska ripset ovat todella kauniit ja näyttävät ilman ripsiväriäkin. Jos kuitenkin haluat vielä näyttävämmän tuloksen voit halutessasi ripsiväriä käyttää mutta vain vesiliukoista.
Olet ihanassa myymme pidennyksille suositeltavaa ripsiväriä.
Meiltä saat mukaasi aina kotihoito-ohjeet ja oman ripsikamman, jolla voit harjata
ja muotoilla ripsiä.

Olet ihanasta saatavilla siis Lash Be Long ripsien pidennys / tuuhennus.
Hinnat nyt 85 euroa tai 110 euroa, joka sisältää ensimmäisen huollon (2-viikon huollon) .




Tulehan siis testaamaan ja ihastumaan ;)


Olet ihana,
Suvianni








1 kommentti:

  1. Miten hinta määräytyy, kun se on joko 85 tai 110?

    VastaaPoista