keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Pieni katsaus ihanaan..

Olet ihanan tytöt ovat menneina viikkoina puuhailleet vaikka mitä.
Töitä on ollut mukavasti liikkeellä ja muutenkin. On tehty ripsien pidennyksiä, kynsiä, meikkejä, hierontaa, on leikattu monta uutta kampausta ja piristetty päivää uudella hiusvärillä.

Edellisenä viikonloppuna kaunistimme Jessican kanssa ihanaa morsianta ja kahta kaasoa. Lisäksi itse ahersin vielä sunnuntaina ihanan tiimini kanssa (tästä lisää joskus..) kuvauksissa. Saimme kuvattavaksemme ihanat mallit x 3 ja päivä kuluikin myöhään sunnuntai-iltaan vintage- hengessä. Laitan kuvia kyseisestä illasta myöhemmin. Kuvaukset olemme tavanneet aloittaa aina Olet ihanassa, jossa laitetaan mallit kuntoon ja kuvaukset jatkuvat sitten studiolla tai milloin missäkin. Ihana Jessica on ahertanut kovasit myös "telkun parissa", vinkkinä Huomenta suomi!! ;)

Tänään päätimme taas rentoutua ja kutsuin jessican seurakseni parisuhdeiltaan, joo tiedän kuulostaa hassulta mutta oma mies ei päässyt matkaan mukaan, joten ajattelin sitten tarjota ihanalle työystävälle tykyillan.. taas.. Ilta oli piristävä. Näimme ennakko näytöksen suomalaisesta romanttisesta draamakomediasta Pihalla, jokainen sai mahtavan lahjakassin ja vieläkin hymyilyttää Heli Sutelan stand up!!! Muistakaa tekin nauttia työkavereiden ja ystävienne kanssa aina välillä sitä laatuaikaa.

Huomenna on luvassa meidän meikki-ilta eli tiedossa kiva ilta hyvässä seurassa. Nähdään siis huomenna tytöt!! Ja blogissa luvassa meikki-illan tunnelmia ja kuvia loppu viikosta..

Olet ihana, Suvianni

ps. teki mieli kirjoittaa pikaiset kuulumiset joten tekstin tarkistus saa nyt jäädä.. ;)

1 kommentti: