maanantai 7. joulukuuta 2009

Joululahja!


Viime viikon joulukalenterin voittajaT selvillä!!
Anni arpoi ja pikkujoulujen kunniaksi lisäsi arvontaan toisenkin pienen palkinnon.
Eli Ciaten Treat and Tidy 15-20 minuutin manikyyrin voitti Henni.
Toinen palkinto on Ciaten Paint Pots lakka + sulkapanta, jonka voitti Jasmina.

Laittakaa meillepäin viestiä, minne voimme palkinnot toimittaa. :)

Tämän viikon joulukalenterin palkinto arvotaan Olet ihanan joulumyyjäisissä sunnuntaina 13.12.2009. Kaikilla on aikaa osallistua arvontaan siis koko viikon!
Haluaisimmekin nyt kommenttia ja viestejä, jossa kertoisitte millainen on teidän unelmajoululahja? Millainen se olisi, mitä lahja pitäisi sisällään ja onko sellaista joskus toivottu pukilta? ;) Kommentteja ja viestejä voi laittaa taas sähköpostiin; oletihana@gmailcom, kommenttiboxiin ja omin pikkukätösin kirjoitettuja kommentteja voi jättää liikkeeseen.

Ihanaa viikkoa kaikille!
Mä lähden siivoamaan vihdoinkin pikkujoulusotkuja... :)

Olet ihana, Suvianni




3 kommenttia:

  1. Miun unelmajoululahja olisi kiireetön arki muttei sellaista varmaan pysty paketoimaan pakettiin. Hemmottelua aina arjessa tarvitaan sekin olisi mieluinen lahja!

    VastaaPoista
  2. Unelmajoululahjani olisi sellainen että kaikki läheiseni voisivat istua saman pöydän ääreen jouluaattona.Lahjoista ei niin väliksi,mutta kun näkisi kaikkien perheenjäsenten ja ystävien iloiset kasvot samana päivänä,se riittäisi täyttämään unelmajoululahjani kriteerit!Jos pitäisi olla käsinkosketeltava lahja niin mumman kutomat villasukat on aina joka vuosi niiiiin kiva saada! :) Mukavaa joulunodotusta olet ihanaan! :)

    Toivoopi Heikku

    VastaaPoista
  3. paras lahja on aina yllätys. :) on kiva saada lahja joka osuu nappiin ilman, että sitä on pitänyt keneltäkään toivoa. tänä jouluna paras lahja olisi joku matka. ja kaikki rentouttavat jutut: kasvohoita, college-housut, hyvät kirjat ja hyvä ruoka tai suklaa ;) näin jos pitää joku aineellinen mainita...

    VastaaPoista