tiistai 22. joulukuuta 2009

Joulun odotusta ja lomaa!

Joulufiiliksissä!!!


Tällä viikolla Olet ihana sulkee ovensa tiistaina ja aloittaa joululoman!!!
Arvomme kuitenkin tottakai vielä viimeisen joulukalenteri viikon palkinnot.
Joulun kunniaksi arvomme kaksi palkintoa, jotka paljastamme nyt.
Joten ensimmäinen arvontapalkinto on meikkaus + kampaus ja toinen on meikki ilman kampausta ;) Joten nyt kirjoittelemaan kommenttiboxiin ja sähköpostiin ihania jouluviestejä meille. Arvomme palkinnon joulupäivänä 25.12.2009, jolloin jotkut teistä saa vielä yhdet joululahjat. Voit siis kirjoittaa mitä vain ihania jouluviestejä meille, ei mitään sen vaikeampaa!

Suvianni aloitti loman tänään ja Jessica huomenna. Jessica on loppiaiseen saakka lomalla ja itse palailen sunnuntai-iltana helsinkiin. Välipäivinä saatan piipahtaa liikkeellä ja välipäiville voi varata aikoja Suviannille jos haluaa. Uudenvuoden aaton- ja päivän olen myös itse vapaalla.
Ihanaa olla yrittäjä ;)

Nauttikaa joulusta täysin siemauksin ja ottakaa rennosti!!
Itse menen nyt saunaan ja alan nauttia äidin valmistamia jouluherkkuja.
Niin ja mikä parasta, saatiin luminen joulu!!!

Olet ihana,
Suvianni

5 kommenttia:

  1. WHOOO, tää olis tarpeen! :D Ihanaa joulua teille kanssa ! Ite en kerkiä vielä kahteeen päivään rauhottua, kun oon töissä mutta 24 päivä odottaa sitten kunnon herkuttelut joulupöydässä. Mahtavaa! Ihanaa kun tulee joulu!!! :) Ja mikä parasta, valkonen joulu!

    Rentoa joulua!

    VastaaPoista
  2. Terveiset täältä itärajalta Ilomantsista ü Kaupunkielämää ja tätä rauhaa ei voi edes verrata toisiina! On ihanan hiljaista, lumista, pimeää (tähtitaivas on mahtava!), pääsee ulkosaunaan ja hankeen pyörimään, hiihtämään ja ajelemaan potkurilla pitkin pitäjää. Juu ja kävinhän minä tuossa kyläkaupallakin myyjän hommia tekemässä pari vuoroa talkoohengessä ;)

    Vielä väsätään "anopin" kanssa viimeiset jouluruuat ja sit kuusen koristeluun!

    Ihanaa ja tunnelmallista joulua teille molemmille ahkerille!! Parasta taitaa tässä joulussa olla tuo lumen tulo ja ihan koko Suomeen :)

    VastaaPoista
  3. Taivaalta sataa hienoista lunta, kaunis on joulun valtakunta. Lumi peittää maan, onnellinen olla saan. Tahdon siis toivottaa sinullekin onnellista Joulun aikaa! ♥

    Loistokasta uutta vuotta liikkeellenne, yritän päästä käymään siellä joskus!!


    -Pauliina Ilkka

    VastaaPoista
  4. "Jos tv on opettanut minulle mitään, niin sen, että ihmeitä tapahtuu köyhille lapsille jouluna ... niin tapahtui smurffeille, niin on tapahtuva meille." - Bart Simpson, Simpsonit

    Mulle vois tapahtua sellanen ihme, et voittaisin kerrankin jotain arvonnassa.. ;D

    Hyvää uuttavuotta!<3

    VastaaPoista
  5. Hyvää uutta vuotta kaikille!!! <3 Nauttikaahan lumisesta ja talvisesta Suomesta ja hemmotelkaa itseänne.

    Tukka putkella kohti uutta ja jännittävää vuotta!! :)

    -Mari Kalliokoski-

    VastaaPoista