torstai 14. tammikuuta 2010

Kuukauden luottotuotteet tammikuu!!

Jatkamme taas kuukauden luottotuotteiden esittelyä.
Tiedätte sitten mitä kannattaa ostaa ja mitkä tuotteet ovat ihan parhaita ;)


Jessica valitsi tammikuun tuotteeksi Wellan extra rich hoitoaineen. Super talvituote nyt kun lähes jokaisen
hiukset kaipaavat lisäkosteutta. Hiukset ovat pakkasilla kovin sähköiset ja kuivat, joten tuote kosteuttaa hiusta ja tekee siitä helposti käsiteltävän. Lisäksi tuote ravitsee hiuksia ja korjaa hiusrakennetta.
Hoitoaine on poishuuhdeltava. Jessica kertoi myös vinkin; anna vaikuttaa 3 min. hiuksissa ja huuhtele pois viileällä vedellä! Huomaat kyllä eron tehdessäsi näin.



Suvianni taas puolestaan puhuu Art Decon meikkivoiteen puolesta.
Long-lasting Foundation Oil Free SPF 20

Tällä meikkivoiteella teet luonnollisen mattaisen ja kestävän meikkipohjan. Meikkivoide on kevyt mutta tasoittaa hyvin ihon. Ei kiillä helposti mutta antaa iholle ihanan hehkun. Meikkivoide sisältää hyaluronihappoa, joka kosteuttaa ja lisäksi tuotteessa E-vitamiinia. Extra maininnan tuote saa aurinkosuojakertoimestaan 20 SPF. Tuote sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Itselläni on melko kuiva iho ja vaikka meikkivoiteessä ei ole öljyä ei se silti ole kuivattanut ihoani. Meikkivoiteissa todella hyvät sävyt. Vinkki: Muista levittää meikkivoide meikkivoidesiveltimellä, jolloin säästät runsaasti meikkivoidettasi. mm. meikkisieni imee suuren osan meikkivoiteestasi. Muista myös puhdistaa siveltimet ja meikkisienet aina käytön jälkeen.

Jos innostuit tuotteista, tule hakemaan omasi meiltä!

Olet ihana,
Suvianni

ps. opetin eilen Jessicaa käyttämään blogia, joten Jessen bloggauksia odotellessa.. ;)

1 kommentti: