tiistai 12. tammikuuta 2010

Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Suvianni ja Jessica ovat palailleet lomilta ja töitäkin on paiskittu jo monta päivää. Toivottavasti pukki toi teille kivoja lahjoja. Me saatiin ainakin kaikkea ihanaa. Itse olin super onnellisin kaikista lahjakorteista, joilla pääsen hemmottelemaan vaihteeksi ihan vain itseäni.
Jessica puolestaan makaa varmaan tälläkin hetkellä piikkimatollaan.
Lomat meni siis kaikin puolin mukavasti. Rentouduttiin kumpikin todenteolla ja nautittiin lomasta. Nyt taas jaksaa painaa töitä ja ainakin itselläni on suunnitelmissa tehdä paljon töitä, koska keväällä häämöttää 3 viikon hemmotteluloma lämpöisessä!!!
Uusi vuosi on alkanut ja uusia suunnitelmia (ja lupauksia) tulevalle vuodelle varmasti riittää.
Ajattelin kirjoittella lähipäivinä pientä "koostetta" meidän menneestä vuodesta tai Olet ihanan puolesta vuodesta jos tarkkoja ollaan ;)

Itse päivitin juuri portfoliotani, omat ja liikkeen nettisivut ovat vielä vaiheessa....
En tiedä mitä te olette mieltä Olet ihana blogista? Itse pidän tästä kovasti ja tykkään kirjoitella. Saa itse päivittää uusimmat ilmoitukset, tarjoukset, tapahtumat, uutiset jne.
Ajattelin myös, että ulkoasu kaipaisi ehkä hieman Olet ihanan tyyliä ja sitä pitäisikin päivitellä lähiaikoina. Lisäksi liikkeemme saa ensiviikonloppuna yhden ihanan jutun, kun ystäväni saapuu pohjanmaalta helsinkiin tuomaan erään asian. Voin kertoa, että sitä on odotettu pitkään ;)

Niin ja pieni vinkki vielä! Kaikki morsiamet, kaasot, äidit, sulhaset, polttariporukat jne.
Häämeikkejä on varailtu jo melko paljon kesälle ja keväälle, joten jos sinulla tai läheiselläsi on häät tiedossa kannattaa varailla aikoja pian, koska ihmiset näyttävät olevan taas ajoissa..

Muistakaa muutenkin ihanat nauttia nätistä talvipäivistä, toisistanne ja muistakaa hemmotella itseänne!!! Ja tulkaa kaffille joku päivä!!

Olet ihana,
Suvianni

Tän biisin tahdissa jaksaa ;)


2 kommenttia:

  1. Tää biisi on niin mainio, hyvänmielen musiikkia :)

    VastaaPoista
  2. kaikki kaverini sanovat, et tää on just mun laulu :D!

    VastaaPoista