torstai 8. huhtikuuta 2010

Lomia ja juhlia

Heippa!



Jessica tsemppaa ja kirjoittaa ensimmäisen postauksen, Suviannin avustuksella tietenkin. Suvianni huutaa jee!
Ajattelimme ilmoittaa jo hyvissä ajoin, miten lomailemme kesällä. Suvianni lähtee kolmen viikon päästä, vappuna, 24 päiväksi Thaimaahan löhöilemään, jonka hän on todella ansainnut. Jessica painaa sen ajan tosi pitkää päivää. Joten Jessican on vuoro lomailla heinäkuussa, näillä näkymin juhannuksesta alkanen. Nämä vain teille tiedosi, kun varailette aikoja. Erityisesti ripsiasiakkaat, nyt pikaisesti varailemaan aikoja, ennen Suviannin lomaa. 






Olet ihana täyttää yksi vee!! Juhlimme merkkipäivää Aula Barissa 24.4. Käy ilmoittautumassa Facebookissa ryhmän tai tapahtuman sivuilla, tai laita sähköpostia oletihana@gmail.com. Vuosi on mennyt tosi nopeaa, mutta ollaan nautittu joka hetkestä! Kiitos teille tuesta ja kannustuksesta!!


Muistakaa myös käyttää arvontojen voitot pikaisesti! Muistakaa myös lahjakorttien voimassaoloaika!


Puhelin toimii taas! Se palautui Pohjanmaalta, ja uusi puhelinkin saatiin, joten sen ei pitäisi mennä vastaajaan enää.






Meille kuuluu tosi hyvää, vaikka hiljaiseloa on pitänytkin pitkään. Ollaan paiskittu töitä, odotellaan kesää, ja haaveillaan isommasta tilasta;) Tulkaa piipahtamaan, vaikka vain kahville!


Olette ihania,
Jessica (ja Suvianni vähän)

1 kommentti:

  1. Jee! Kiva blogi ja synttäritohinaa ilmassa - kylläpä aika kuluuuuuu.

    Kiitos viimeisimmästä eli näistäkin hiusrippeistä taikoutui ihana kevättukka. Ja ripset: wau. Tämähän säästää aamuaikaa hurjasti, kun ei tarvitse meikata. Kiitos Jessica ja Suvianni. Jaana

    VastaaPoista