lauantai 2. toukokuuta 2015

Kulmakarvojen tuuhennus





Olet ihanassa nyt uusi salonkihoito kulmakarvoille. Kulmakarvat ovat kasvojen tärkeä osa ja niitä kohentamalla ja korostamalla saadaan hyvää ryhtiä ja ilmettä kasvoille.



Kulmakarvojen tuuhennus on hyvä väliaikainen ratkaisu jos kulmien pigmentointi ei innosta tai pelkkä värjääminen ei riitä. Tuuhennuksella saadaan "korjattua" aukkoja ja muotoiltua kulmista samanlaiset. Joku on voinut menettää kulmansa lähes täysin sairauden tai raskauden vuoksi. Toimenpiteessä siis kiinnitetään yksittäisiä karvoja läpinäkyvällä liimalla jo olemassa oleviin kulmakarvoihin ja tarvittessa suoraan iholle. Tämä antaa mahdollisuuden uudelleen-rakentaa kulmiin muotoa ja syvyyttä.
Kulmia voidaan vain skarpata ja muotoilla muutamilla karvoilla tai esimerkiksi tuuhentaa koko matkalta, jos oma kulma on kovin harva, ohut tai esimerkiksi loppuu kesken.

Kulmat siis stailataan asiakkaan toiveiden mukaan ja koko hoito sisältää muodon ja värin suunnitellut, värjäyksen, kulmien sokeroinnin tai nyppimisen, kulmien mahdollisen leikkauksen ja itse tuuhennuksen. Värjäystä ei ole pakko tehdä jos omat kulmat ovat jo mieluisen väriset. Karvoja löytyy 3 erivärissä. 
Hoito voidaan tehdä istuen tai rennosti makoillen :) 




Kotihoito-ohjeet : 
- Älä kastele kulmia 24h laitoista.
- Jatkossa kun kastelet ja peset kasvoja, kuivaa kasvot painelemalla. Älä hinkkaa tai hiero.
- Älä nypi kulmia, yksittäiset hajakarvat voit tietenkin napata pois.
- Anna kulmakarvojen kasvaa ja tippua luonnolisesti niiden kasvukierron mukaan. 
- Älä harjaa kulmia, asettele mieluumin kulmat järjestykseen varovasti sormin. 
- Käytä öljytöntä meikinpoistoainetta.
Hinnat: 
Koko kulmienstailaus 50€ 
Tuuhennukset tarpeen mukaan 20-50€ 
Toukokuun ajan näistä alennusta -20% 

Suvianni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti